Këpucë të sheshta
GALA

Këpucë të sheshta

cmimi Lek 1,000.00 Cmimime ulje Lek 2,000.00
Kepuce per femra komode dhe praktike me material mjaft cilesor. Te pershtatshme ne cdo moment te dites

Shiko me shum