Këpucë me takë
GALA

Këpucë me takë

cmimi Lek 800.00 Cmimime ulje Lek 2,000.00
Kepuce per femra komode dhe praktike me material mjaft cilesor. Te pershtatshme ne cdo moment te dites

Shiko me shum